Devino actioonar acum !

Devino actionar hotel Rockview Pietrarie si ai beneficii anuale

Numarul de actiuni este limitat. Intre 15 noiembrie si 15 decembrie 2022 ai comision zero pentru subscriere.

hai sa fim parteneri

Devino actionar si vei avea un venit anual permanent . Hotel Pietrarie va dispune de 50 de camere , sala de mese, bucatarie proprie, piscina cu saune, sala de conferinte, sala de fitness. Imobiliarele si serviciile turistice sunt o buna investitie. Hotel Pietrarie le îmbina perfect și ți le oferă ușor de accesat cu plata în rate și beneficii anuale.

Venit anual garantat

Acum poti deveni actionar la Hotel Rockview Pietrarie. Valoarea unei actiuni este de 5000 lei . Numarul de actiuni este limitat. Subscrie acum cu 500 lei , iar diferenta achiti in 18 rate a cate 250 lei lunar pe parcursul ridicarii constructiei. Pentru fiecare actiune detinuta, ai cota proportionala din cladiri, din profitul companiei si garantat in fiecare an servicii hoteliere de 500 lei pe an. Termenul de finalizare este 2025

Cum functioneaza

Cum subscrii și cum plătești

Subscrii printr-un contract de subscriere în baza prospectului de emisiune . În calitate de actionar te angajezi sa cumperi un numar de actiuni pentru care vei plati prima de subscriere plus un comision de 5% din valoarea totala , pentru cheltuielile de procesare si inregistrare. Prima de subscriere este de 500lei pe actiune, urmand ca diferenta pana la valoarea de 5000 lei sa o achiti in 18 rate lunare a câte 250 lei/acțiune. Ratele vor începe din luna ianuarie 2023. Pentru cei ce vor contracta mai târziu, vor trebui să achite pe lânga prima de subscriere și rateleaferente lunilor scurse între luna contractării din ianuarie 2023. Astfel daca cineva va contracta in August 2023, va plăti pentru o acțiune prima de 500 lei + ratele pentru lunile ianuarie -august 2023= 8 rate x 250 lei =2500 lei/acțiune. Pentru întârzierea la plata ratelor scadente mai mult de 30 de zile, dreptul de subscriere se va anula, urmând ca la acțiunile să fie scoase imediat la vanzare pentru prețul integral, iar sumele acumulate să fie restituite în termen de 12 luni plătitorului. Dreptul de subscriere va putea fi supus comercializării pe parcursul subscripției. Astfel titularul drepturilor le va pute cesiona catre ale persoane ce iși vor asuma drepturile si obligațiile din prospectul de subscriere. Până la înființarea societății pe acțiuni, gestionarea sumelor și plăților va fi gestionată de ca către SC T&C TRUST AFACERI SRL în calitate de administrator special și acționar majoritar. Contractul de subscriere va putea fi semnat la sediul T&C TRUST AFACERI SRL sau prin corespondență electronică- mail, whatsapp, etc. Primele de subscriere și ratele se vor depune in contul bancar TC TRUST AFACERI SRL deschis la Banca Transilvania IBAN RO80BTRLRONCRT0077340003 Valuta RON Swift BTRLRO22, cu specificarea numelui beneficiarului acțiunilor, plata putând a se face și de către alte persoane. Eventualele diferențe de curs valutar pentru plățile realizate în altă valută, vor fi reglate la sfârșitul perioadei de subscripție. 

Avantajele calității de acționar

Începând cu anul 2026, după finalizarea bazei Hoteliere, acționarii vor participa la profitul societății, repartizat prin votul majoritar întrunit în  Adunarea generală a Asociaților  pentru profitul exercițiului financiar din anul precedent de activitate. 

Acționarii vor avea anual garantat servicii hoteliere(cazare, masă, acces la facilitățile de recreere si SPA) în valoare de 500 lei/an pentru fiecare acțiune deținută la data de 31 decembrie a anului anterior. Aceste drepturi vor putea fi aceesate prin intermediul unui cupon digital ce va putea fi înstrăinat, în limita disponibilității serviciilor solicitate si a valorii deținute. Proritatea utilizării cupoanelor va fi pe baza datei rezervării în sistemul digital online ce va fi pus la dispoziția acționarilor. Suplimentar valorii cumpoanelor, clienții vor trebui să achite valoare serviciilor consumate.

Valoarea cupoanelor neutilizate vor putea fi folosite pe o perioadă de maxim 5 ani de la emitere, după care vor fi anulate. Cupoanele de servicii emise pot fi utilizate chiar daca acționarul și-a vândut acțiunile în baza cărora a obținut cupoanele respective. 

Acțiunile achitate în avans integral vor beneficia de cupoane din anul imediat următor achitării. Astfel pentru achitarea integrală a acțiunilor în anul 2022, acționarul va cumula cuponul de servicii pentru anul 2023, 2024 și 2025 urmând ca după deschidere în anul 2026 pentru fiecare acțiune să aibă la dispoziție cupoane de servicii de 1500 lei pentru fiecare acțiune deținută. Cei ce vor plăti eșalonat în rate , terminând ratele în iunie 2024 , vor avea în anul 2026 cupoane de 500 lei disponibile aferente anului 2025.

Răspunderea acționarilor 

Daunele produse de acționari prin utilizarea improprie a spațiilor si serviciilor hoteliere pot fi urmarite și acoperite din cupoanele și acțiunile deținute de către aceștia, dar nu limita de valoarea drepturilor deținute ci de întinderea pagubelor produse.

Pentru a deveni acționar completează formularul de mai jos și vei fi contactat pentru a completa contractul tău de subscripție.


 

Devino Actionar

© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies