Poti merge singur sa te convingi

APARTAMENTE BUCIUM

 Ultimul apartament disponibil R2- demisol 57 mp- 48 000 euro . Aceptam si 30% avans si rate

Cartier RADU: Proiectul Bucium, Str. Gr. T. Popa constă într-un ansamblu de 6 imobile de apartamente amplasate la 800m de Soseaua Bucium în spatele cartierului I. C. Bratianu. Prima cladire R1 este ridicata si are termen de finalizare luna noiembrie 2017. Apartamentele sunt cu 2 camere spațioase și suprafete de la 54mpla 75 mp. Blocul este pe structura de cadre din beton armat, iar pereții sunt din cărămidă. Izolatia cu termosistem de 10 cm iar încalzire se face cu centralele individuale pe gaz . Zona retrasă îți conferă liniștea și siguranța familiei, iar totate utilitățile (gaz, apa, curent, canalizare, internet ) îți asigură comfortul de care ai nevoie. Și pentru că dorim să te ajutăm să te muți la casa ta îți dăm posibilitatea să plătești în rate pe maxim 30 de ani direct la noi fără bănci sau adeverințe de venit. Urmărește mai jos schițele, prețurile și posibilitățile de plată. Urmează harta și vino să vezi la fața locului cum arată apartamentele, zona și amplasarea. SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

Calcul rate apartamente Suna acum la 0232/224400 pentru preturile la zi si disponibilitate

3 SAU 4 CAMERE DECOMANDAT 85 MP

Dacă familia ta doreste spatii generoase îți oferim 82 mp compartimentați în 3 camere +living, baie, bucătărie și balcon. Proiectul nostru situat în Bucium Str Gr T Popa nr 26 , la aproximativ 1 km de Benzinăria MOL, este proiectat pe structura de cadre portante cu zidărie de cărămidă la exterior și bca pentru pereții interiori. Izolație de 10 , geamuri cu 3 rânduri de sticlă și centrala termică de apartament sunt menite sa îți asigure un confort termic optim . Cu doar 2 apartamente pe nivel, posibiltatea unui spatiu de depozitare la subsol , parcare, te poți bucura de intimitate, aer curat și spațiu generos la numai 5 km de centrul oraș curte ai spatiu verde si loc de joaca pentru copii. Optional poti lua parcele de teren pentru a-ti planta legumele preferate sau sa-ti organizezi propria gradina privata

Efortul de a-ți ofericel mai bun pret mp constituie un argument important pentru a te convinge să devii clientul nostru. În plus dacă vii cu jumătate din bani pentru avans, diferența o poți achita fără dobândă în maxim 3 ani. Îți dăm și posibilitatea achiziției cu avans de minim 10 % și rate pe maxim 30 de ani.
Vezi si alte oferte pe tcall.ro Vino sa vezi!. suna pentru detalii la 0232/224400

Galerie de imagini

R2&R1
SCHITA
Schita L7
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Bloc r2
Previous
Next


© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies