Poti merge singur sa te convingi

VISAN DEAL VG12-VG18

Pentru cei ce iubesc liniștea, aerul curat și priveliștile înalte  Vișan deal este opțiunea preferată.

Construim apartamente cu 1,2 si 3 camere in Visan -Bucium- 2km de OMV Petrom , cu toate utilitatile (canalizare, gaz, apa , curent, internet, etc). Soseaua proaspat asfaltata asigura un acces de 8-10 min pana In Centrul Orasului Iasi. Functie de cum ți se potrivește, vindem apartamentele in diferite stadii de finisare, iar pentru plata cash in avans oferim reduceri de pana la 20%. . Apartamentele se vand si in rate pe maxim 30 ani cu avansuri de la 1000 euro.  Zona Visan este cautata pentru inchiriere . Obtineti randament bun pentru banii dvs . Gasiti schite si detalii pe www.tcall.ro precum si alte oferte de locuinte Va invitam la fata locului pentru identificarea locatiei si vizionarea apartamentelor. SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

Contractează apartament camera +living cu bucătarie, baie și balcon bloc VG12 de 31 mp la 25000 eur sau VS1 la strada Sf Ilie la 26500 eur. cu termen de finalizare 12 luni si ai chirie garantată de 150 eur/lună începând cu prima lună de la contractare. fără să investești în mobilă electrocasnice sau să îți asumi riscul chiriașilor neserioși ce fac distrugeri, lasă datorii la întreținere sau fără continuitate. Contracte de închiriere pe maxim 5 ani fără griji cu venit sigur garantat.

APARTAMENTE VISAN, BLOC VG12

Acum este posibilă contractarea cu avans minim de 10%

VG12 reprezinta noul model de apartamente structurate pe grinzi din beton si zidarie de caramida. Pentru a fi accesibile ca pret am creat suprafete reduse care sa cuprinda functionalitățile necesare familiilor tinere. Baia la intrare-pentru acces rapid, bucatăria spațioasă comasată cu livingul face locul ideal unde să te simți bine alături de musafiri, iar camera de odihnă extinsă în balcon este pentru odihnă și contemplare. Geamurile mari asigură iluminatul natural, iar izolația de 10 cm si centrala termică dau eficiență energetică. Pretul de numai 750 eur/mp util fac ca locația Vișan, de acum mult mai accesibilă cu noul drum asfaltat, să fie alegerea ideală pentru locuință permanentă, loc de retragere ocazională sau investiție. Exploatează randamentul foarte bun față de prețul plătit. 2 încăperi (living + bucatărie + dormitor + balcon + baie) = 31mp  = 26500eur. Pentru plata cash sau in avans poti obtine reduceri de până la 20%, sau poți contracta în rate pe maxim 30 ani 

SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

SCAPĂ DE CHIRIE ALEGE APARTAMENTE CU AVANS ZERO ȘI MUTARE IMEDIATĂ

– Rate la dezvoltator fără avans- T&C Trust Afaceri oferă spre contractare apartamente cu 2 încăperi (31 mp compusi din Living cu MUTARE IMEDIATĂ! Bucatarie+dormitor+baie+balcon) in rate de 300 eur/lună/12 ani direct la dezvoltator fără adeverințe de venit sau alte hârtii inutile, doar cu Buletinul. Rezervă acum, cu doar 300 euro (prima rată) și îți dăm imediat un apartament în folosiință, iar din 2021 te muți în casă nouă. (Apartamentul tau va fi gata in 2021- Bloc VG18, dar până atunci îți punem gratuit la dispoziție spre folosiință un apartament decomandat nou cu o cameră+baie +bucătărie+living + balcon =31 mp-Bloc Vg12 n care vei locui până la recepția apartamentului contractat.) PROCEDURA- se fac 2 contracte -unul de comodat pentru apartamentul care il primiti in folosiinta in octombrie 2020 si un antecontract de vanzare pentru apartamentul de 2 camere cu termen de finalizare OCTOMBRIE 2021. Mai intai trebuie sa va rezervati apartamentul deoarece sunt limitate in conditiile fara avans. pentru aceasta platiti prima rata de 300 euro la rezervare . Din momentul în care vă mutați trebuie pana pe data de 5 a fiecarei luni sa achitati rata. Neplata unei singure ratei duce la desfiintarea contractului de comodat si pierderea folosintei apartamentului primit pentru primii 2 ani. Pentru cumularea de datorii la plata ratelor mai mari de echivalentul a 3 rate se desfiinteaza si antecontractul pt apartamentul dvs Prinde singura ofertă din România de apartamente cu avans zero! Fa un bine și spune și prietenilor ! tcall.ro SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

MUTARE LA TERMEN! FĂRĂ AVANS CU RATE DE NUMAI 270 EUR/LUNĂ/10 ANI 

 

E timpul să îți organizezi viitorul.

Se apropie momentul când copii tăi vor avea nevoie de propria locuință?

Dorești să-ți asiguri un venit suplimentar pentru viitor?

Vrei să să locuiești la Iași ?

Apartamentele în rate fixe, egale de 270 euro/lună pe 10 ani fără avans îți oferă un mod confortabil de a economisi investind într-o locuință. Contractezi doar cu 270 euro contravaloarea primei rate , și în 24 de luni primești apartamentul contractat. Poți să-l folosești pentru tine sau să-l dai în chirie pentru a-ți acoperi parte din rata pe următorii 10 ani. Poți contracta și apartament de 47 mp la  405 eur/10 ani sau 63 mp la 540 eur/10 ani. 

Contractează din timp pentru a putea alege etajul și poziția preferată. Orașul Iași se dezvoltă . Fă alegerea potrivită!

Apartamentele se află în complexul Vișan la 2 km de OMV Bucium și 5 km de Palas Iași . Construim clădiri cu structură pe cadre din beton și compartimentare cu cărămidă, racordate la toate utilitățile (canalizare, apă , electricitate, internet, gaz ) și acces pe drum proaspăt asfaltat. Sunt bine izolate cu termosistem de 10 cm, tâmplărie termopan cu 3 rânduri de sticlă și încălzire cu centrale termice individuale. Se predau complet finisate Pentru mai multe detalii despre apartamente intră pe tcall.ro sau vino la biroul nostru din Bd-ul T Vladimirescu Nr 22 cu toate întrebările tale.
În orice moment dacă dorești să achiți integral ratele rămase de plată, vei primi reduceri importante la suma totală funcție de numărul de rate rămase de plată.
Pentru cumularea de datorii la plata ratelor mai mari de echivalentul a 3 rate se desființează antecontractul pt apartamentul dvs Prinde singura ofertă din România de apartamente cu avans zero! Fa un bine și spune și prietenilor ! tcall.ro SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

pdf-icon

SCHITA APARTAMENTE

APARTAMENTE VISAN, BLOC VG14

Ap 2 încăperi 31 mp pentru anul 2020.

În luna martie ai șansa unui nou început. Apartamente bloc VG14 -de 31 mp formate din living cu bucătărie, cameră, baie și balcon rate la dezvoltator fără adeverințe sau formalități inutile .

Apartamentele se află în complexul Vișan la 2 km de OMV Bucium și 5 km de Palas Iași . Zona este deservită de mijloace de transport în comun la mai puțin de 200 ml de complex.

Construim cladiri cu structură pe cadre din beton și compartimentare cu cărămidă, racordate la toate utilitățile (canalizare, apă , electricitate, internet, gaz ) și acces pe drum proaspăt asfaltat. Sunt bine izolate cu termosistem de 10 cm, tâmplărie termopan cu 3 rânduri de sticlă și încălzire cu centrale termice individuale. 

Galerie de imagini

ap 31 mp
Previous
Next


© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies