Poti merge singur sa te convingi

VISAN DEAL VG12-VG18

E timpul să îți organizezi viitorul.

Se apropie momentul când copii tăi vor avea nevoie de propria locuință?

Dorești să-ți asiguri un venit suplimentar pentru viitor?

Vrei să să locuiești la Iași ?

Apartamente în  complexul Vișan la 2 km de OMV Bucium și 5 km de Palas Iași 

 Construim clădiri cu structură pe cadre din beton și compartimentare cu cărămidă, racordate la toate utilitățile (canalizare, apă , electricitate, internet, gaz ) și acces pe drum proaspăt asfaltat. Sunt bine izolate cu termosistem de 10 cm, tâmplărie termopan cu 3 rânduri de sticlă și încălzire cu centrale termice individuale. Se predau complet finisate cu gresie , faianță, parchet, etc 


În orice moment dacă dorești să achiți integral ratele rămase de plată, vei primi reduceri importante la suma totală funcție de numărul de rate rămase de plată.

Pentru mai multe detalii despre apartamente intră pe tcall.ro sau trimite un mesaj cu întrebările tale.
  Fa un bine și spune și prietenilor ! tcall.ro 

Ai nevoie imediat de o locuință și nu ai reușit să economisești pentru un avans ?, Noi avem soluția!

Apartamente cu avans de 1000 euro și locuință intermediară

E simplu vii cu numai 1000 euro și îți punem la dispoziție un apartament în care vei locui 24 luni până la finalizarea apartamentului contractat. Poți alege ap de 36 mp în rate de 300 eur pe 15 ani, 47 mp în rate de 405 eur pe 15 ani sau 63 mp în rate de 530 euro pe 15 ani

Apartamente cu avans zero!!!!!!! -predare 24 luni

Apartamentele fără avans 36 mp și predare în 24 luni în rate fixe, egale 300  euro/lună pe 14 ani  îți oferă un mod confortabil de a economisi investind într-o locuință. Contractezi doar cu 300 euro contravaloarea primei rate , și în 24 de luni primești apartamentul contractat. Poți să-l folosești pentru tine sau să-l dai în chirie pentru a-ți acoperi parte din rata pe următorii 14 ani. Poți contracta și apartament de 47 mp la  405 eur/14 ani sau 63 mp la 530 eur/14 ani.

Apartamente de 31, 36, 47 sau 63 mp cu predare între 1 și 12 luni. Ai nevoie de un avans de minim 10% din valoarea apartamentului pentru cele cu predare între 6 si 12 luni si 20% pentru apartamentele cu predare de până la 6 luni.

Contractează din timp pentru a putea alege etajul și poziția preferată. Orașul Iași se dezvoltă . Fă alegerea potrivită!

Apartamentele se află în complexul Vișan la 2 km de OMV Bucium și 5 km de Palas Iași . Zona este deservită de mijloace de transport în comun la mai puțin de 200 ml de complex.

Construim cladiri cu structură pe cadre din beton și compartimentare cu cărămidă, racordate la toate utilitățile (canalizare, apă , electricitate, internet, gaz ) și acces pe drum proaspăt asfaltat. Sunt bine izolate cu termosistem de 10 cm, tâmplărie termopan cu 3 rânduri de sticlă și încălzire cu centrale termice individuale. !


Galerie de imagini

ap 31 mp
Previous
Next


© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies