TC TRUST AFACERI ofera solutii pentru a te muta la casa ta. Alege un lot in TC Nord Rezidence Tomesti Iasi  cu plata cash, in rate sau in concesiune  .Iti   Construim casa din caramida in suprafata de 60 mp desfasurat, cu 2 camere decomandate, baie si  living cu bucataie  la pretul de 60 000 euro. Poti achita cash, in rate cu avans de minim 10 000 euro sau inchiriezi si te hotarasti mai tarziu daca vei cumpara. Le izolam cu vata minerala de 10 cm si montam ferestre cu 3 randuri de sticla pentru un bun comfort energetic. Casele se predau complet finisate, la var alb, cu parchet in camere, gresie in baie, hol si bucatarie. Incalzirea este in pardoseala cu centrala pe curent electric. Montam fara nici un cost pentru tine panouri solare pe casa ta si primesti 100 kw lunar gratuit.

Alege lotul de teren dorit în complexul Dealul Crucii Tomești cu preturi de la 20 euro/mp pentru plata integrala sau în rate fără dobânda pe 3 ani cu preturi de la 25 euro/mp si avans de minim de30%. Termenul de predare este de 1 an de la contractare.

Pachet Masina Electrica si panouri fotovoltaice

Masinile Electrice pot fi o soluție de venit sigur. Alături de o casă cu panouri solare poți presta servicii de transport persoane sau alte activități si nu ai cheltuieli cu carburantul. Beneficiaza de pachetul casa cu Profit

(vezi proiectul nostru case Dealul Crucii Tomesti cu optiunea de sistem fotovoltaic inclus tcall.ro) + masina cu 20 000 euro avans si rate pe maxim 15 ani .