In Zona Castelul de apa la 2,5 km de mare si plaja , cumpară un lot de teren in cartier TC Solarium. Cu avans de la 3000 euro si rate pe 5 ani, sau 12000 euro pt plata cash vindem loturi de la 260 mp +140 mp cai acces. Indicatori de construire reglementati -Regim de inaltime P-P+1, CUT 1,2 , POT 50%.

Terenul este drept si usor accesibil. Garantam in termen de 12 luni de la contractare -utilităti (canalizare, apa, curent ) in dreptul fiecărui lot si drumuri amenajate. Urmează adresa pentru a vedea locația https://goo.gl/maps/L1WcyCrBeQLJrKVZ6

Te putem ajuta sa obții autorizația de construire sau chiar sa iți facem casa. La pret de 50 000 euro(in afara pretului terenului ) iti construim o casa de 60 mp, plan parter racordata la curent, canalizare si apa. Optional montam panouri fotovoltaice pe casa ta- fara nici un cost pentru tine si primesti de la 50 KW gratuit in fiecare luna. Poti contracta si in rate cu avans de 10 000 euro si rate de 478 euro pe luna pe 12 ani, sau discutam dupa posibilitatile tale pe maxim 30 de ani.

Mangalia se bucura de o frumoasă dezvoltare în ultimii ani și prezintă un real potențial pentru viitor. Faleza modernizata, vestigiile arheologice, portul, santierul naval reprezinta puncte de interes turistic si economic. In plus este printre cele mai insorite locuri din Romania, iar marea actioneaza ca un ameliorator al extremelor termice. Pentru orice varsta este ideal pentru o locuinta permanenta sau de vacanță.

Vezi mai multe anunturi de apartamente, case si terenuri in rate sau la pret bun pe tcall.ro

Vezi Loturile disponibile