Case Premium

Nevoia de intimitate, de delimitare a contactului cu străinii face să îți dorești o casa individuală. Noi îți oferim o variantă premium.Dezvoltăm în comuna Tomești la numai 7 km de centrul orașului Iași, un cartier de case menit celor ce doresc o casă economică, într-o zonă liniștită, plină de verdeața, dar aproape de facilitățile unui mare oraș. Acum poți avea gradina ta , colțul tău de intimitate și recreere.

Structura pe cadre cu fier beton de 14mm si 16 mm, de la cuzineti pana la grinzile superioare, etrieri de 8mm și compartimentară de cărămidă sunt gândite pentru rezistență.Fiecare etapa de lucru, pentru fiecare casa este fotografiata pentru a dovedi respectarea proiectului si calitatea lucrarilor.

Structura pe cadre permite modificarea compartimentării locuinței. Toate casele au un singur nivel cu gradina în spate și spațiu de joacă pentru copii. Amplasarea amfiteatrică a terenului practic oferă o priveliște splendida. 

Prețul unei casă single pe un nivel 77 mp pe 300 mp  teren este de 70 000 eur, 15 000 trebuie achitați până la finalizare iar diferența din surse proprii, credit bancar sau credit la noi doar cu buletinul prin contract notarial pe maxim 30 de ani * foarte simplu

Termenul de predare este de 12 luni de la contractare .

Avem și varianta cu demisol-casă single demisol+parter- 160 mp construiți pe 300 mp teren la prețul de 99 000 eur- avans minim 30 000 eur si rate pe maxim 30 ani , termen de predare 12 luni. Casele se vor preda complet finisate, racordate la curent, apă, gaz, canalizare , cu centrale termice individuale, imprejmuire cu stalpi de fier incastrati in beton si plasa bordurate , poarta metalica acces auto si poarta pietonala-cadru fier cu plasa bordurata. Opțional – putem construi terasă acoperită.

Suplimentar puteti achiziționa teren în plus față de cei 300 mp standard la prețul de 20 eur/mp -sistem de încălzire apă menajeră cu energie solară -1000 eur -Sistem fotovoltaic 3 KW cu descărcare în rețea -5000 euro -Sistem automat de supraveghere, monitorizare și control a proprietății prin internet(porți automate, irigare automată, supraveghere video ) -3000 euro   Acte prin notar. La rezervare se achita 10000 euro, panaă la predare încă 5000 euro urmand ca diferenta sa se achite in rate la dezvoltator, credit bancar sau surse proprii cumparator.

Structura caselor este standard , interiorul putând fi particularizat după dorințe.

Avem acest model de case construit în Vișan .

 Termenul de predare este de un an de la data contractării.

Grăbește-te să prinzi locația favorită.

Poti sa mergi singur sa vezi locatia urmand coordonatele

 47°07’25.6″N 27°41’18.9″E

47.123764, 27.688585

 4MFQ+GC Tomești

Introdu datele de mai sus in telefonul sau calcultaorul tau și găsește locația. 

 

  


© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies