• 0769.067.823
  • informatii@tcall.ro
  • Luni - Vineri: 8:00 - 17:30
Menu

Profită acum de Noul model de case din prefabricate beton și sticlă cu timp redus de execuție și coeficienți superiori de rezistență și comfort. Îți oferim casă plan parter în suprafața de 50 mp , izolată cu termosistem de 10, geamuri cu 3 rânduri de sticlă, încălzire cu centrală termică pe gaz. Casa se predă racordată la toate utilitățile- gaz, curent, apă , canalizare și finisaje complete-gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare la numai 39 000 eur în Cartierul Tc Nord. Prețul de bază include suprafața de 250 mp teren. Suplimentar poți achiziționa orice suprafața de teren dorești la prețul de 10 eur/mp.

Dezvoltăm în comuna Tomești la numai 7 km de centrul orașului Iași, un cartier de case menit celor ce doresc o casă economică, într-o zonă liniștită, plină de verdeața, dar aproape de facilitățile unui mare oraș. Acum poți avea gradina ta , colțul tău de intimitate și recreere.

Structura caselor este standard , interiorul putând fi particularizat după dorințe.

 Termenul de predare este de un an de la data contractării.

 Primul pas îl constituie rezervarea lotului dorit cu suma de 1000 eur, După 30 zile de la rezervare se face antecontractul la notariat când trebuie achitată diferența de 7000 eur. Pentru siguranța dvs se înscrie antecontractul în cartea funciară a lotului de teren ales ca și garanție. Începând cu luna următoare antecontractului veți începe cu plata ratelor conform graficului convenit. După 12 luni de la contractare te muți in casă.

Grăbește-te să prinzi locația favorită. Toate persoanele ce contractează până la 1 august 2019 primesc gratuit sistem solar de preparare apă caldă pentru un consum inteligent.

Mai jos ai locația exacta a terenului. 

 47°07’25.6″N 27°41’18.9″E

47.123764, 27.688585

 4MFQ+GC Tomești

Introdu datele de mai sus in telefonul sau calcultaorul tau și găsește locația. 

 

  


© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies