• 0769067823
  • informatii@tcall.ro
  • Luni - Vineri: 8:00 - 17:30

Menu

Poti merge singur sa te convingi

VS1

Pentru toate apartamentele contractate în luna decembrie 2019 îți oferim o reducere procentuală proporțională cu apartamentul contractat. Spre exemplu dacă contractezi cu avans de 27% din prețul apartamentului ai 27% reducere la prețul parcării. la plata integrală în avans ai și 10% reducere din prețul total al apartamentului și parcare gratuită. La cerere oferim garanții imobiliare pentru toate sumele achitate în avans.

Visan Bucium la strada Apartamente în construcție cu termen septembrie 2019, in rate la noi fara banci cu avans de la 5000 eur, fara alte acte, cu garantie doar apartamentul contractat. Clădire pe cadre D+P+2E cu compartimentari din caramida, izolate cu termosistem de 10, geamuri termopan cu 3 randuri de sticla, centrale termice pe fiecare apartament. Ap 2 camere 31 mp compus din living, bucatarie, dormitor, baie si balcon 25000 eur.

2camere10000eur+285eur/luna/5ani

 În  complex aveti farmacie, magazin alimentar, gradinita la mai puțin de 300 m. Posibilitate de parcare. Mijloacele de transport in comun in fata Blocului

vezi si celelalte oferte pe .tcall.ro

Galerie de imagini

Structură pe cadre de beton
ne pregătim să trecem la finisaje...
Zonă în plină dezvoltare
Drumul asfaltat şi prezenţa utilităţilor dau valoare zonei
VIȘAN
la numai 5 km de PALAS
Aer de vacanță
atmosferă verde
Previous
Next


© TOATE DREPTURILE REZERVATE DE T&C TRUST AFACERI S.R.L.     Termeni si conditii     Politica cookies